HATAY / ERZİN - Erzin Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

350 TL

SİVİL

400 TL

1.       Fiyatlarımıza KDV ücretleri dahildir.

2.       Görevli statüsünde konaklayacak kamu personeli için o yılki bütçe uygulama talimatına göre ücret alınır.

3.       Yedi yaşını doldurmamış çocuklara yatak tahsil edilmesi halinde yatak ücretinin %50 ´si alınır.

4.       Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı personeli ile tüm bakanlıkların personelinden geçici görevlendirme onayı ve kadro durumunu gösterir    belgeyi ibraz ederek konaklayacak olanlardan ilk on gün için alacakları gündelik kadar, 10 günden sonra ise alacakları gündeliklerin %5´si kadar konaklama ücreti alınır.

5.       Öğrenci durumunu belgelediği taktirde üye fiyatından faydalanılacaktır

6.       Milli Eğitim Bakanlığı misafirhaneler yönetmeliği gereği kurumda tek kişilik oda olmadığından, 2 kişilik oda tek konaklamaya kapatıldığından uygulanan tarife üzerinden 2. yatağın %50 ücreti alınır.

7.       Bu fiyatlar 01 EYLÜL 2023 Tarihinden itibaren geçerlidir.

Murat KUNDAKÇI
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Müdür  Y.