HATAY / ERZİN - Erzin Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Erzin Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Adres
CUMHURİYET MAH. GÖKÇELİ CAD. ERZIN ÖĞRETMENEVI VE AKŞAM SANAT OKULU BLOK NO 21 İÇ KAPI NO 21 ERZİN / HATAY
Vizyon
Kaliteli, yenilikçi ve kendini sürekli geliştiren hizmetlerimiz ile öğretmenlerin ve tüm kamu personelinin tercih ettiği öncü bir kurum haline gelebilmektir.
Misyon
Akademik birikimimiz beşeri ilişkilerde yetkinliğimizi baz alarak “hizmet uzmanlığı” olan kariyer hedefimiz doğrultusunda, Kendimizi geliştirmek Dahil olduğumuz işletmenin amaçları doğrultusunda birikimimizi hizmete dönüştürmek. Daima; kaliteden ödün vermeden, öğretmenlerimize, öğretmen yakınlarına ve kamuya hizmet vermek. Çalıştığımız pozisyonda en iyi olmak.
Otel Odası :2
Öğretim Şekli :
Kombi merkezi ısıtma
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Erzin Öğretmenevi şehir merkezindedir. Otoban ve E-5 kara yoluna 5 km uzaklıktadır. Erzin, Ilıca, kaplıca, Şahin Tepesine uzaklığı 3 km, Burnaz deniz plajına uzaklığı 12 km olup Karıncalı yaylası ile Zorkun yaylasına 17 km’dir.